Hvem er vi

Brunse Mæhlisen Advokatfirma er et partnerskab mellem advokat Johnny Mæhlisen og advokat Jakob Brunse. Advokat Johnny Mæhlisen har siden 1986 været advokat i Hørning som selvstændig, og har igennem en årrække været fast medhjælper ved Skifteretten i Horsens i sager om tvangsopløsninger af selskaber og i sager vedrørende ægtefælleskifte. Han er desuden autoriseret bobestyrer ved behandling af dødsboer.

Advokat Johnny Mæhlisen har herudover igennem alle årene ydet uvildig rådgivning til boligkøbere og -sælgere af fast ejendom samt ydet rådgivning til lokale og regionale erhvervsvirksomheder indenfor erhvervslivets forhold.

Advokat Jakob Brunse har erfaring fra et mellemstort advokatfirma i Århus samt som koncernjurist, og han arbejder særligt med insolvensret og rådgivning af såvel private som erhvervsdrivende indenfor bl.a. selskabsret, erhvervsret, markedsføringsret, kontrakter og køb og salg af fast ejendom.

Certificeret boligadvokat i Hørning udenfor Århus

Vi er begge certificerede BOLIGadvokater af Danske BOLIGadvokater, og Brunse Mæhlisen Advokatfirma består derudover af fire sekretærer og en tilknyttet administrativ medhjælper, således at vi altid kan yde en professionel og nærværende rådgivning til vore kunder.

Brunse Mæhlisen Advokatfirma tilbyder ofte en fast pris for vort arbejde, og uanset om du er ny eller fast kunde ved os, tilbyder vi altid et uforpligtende og gratis formøde, hvor vi i fællesskab drøfter og vurderer din sag, herunder om der er grundlag for, at vi bistår dig.

Brunse Mæhlisen Advokatfirma har adresse på Nørre Allé 32, 8362 Hørning og er således med sin centrale placering på bytorvet i Hørning din lokale og uvildige advokat uafhængig af banker, ejendomsmæglere, forsikringsselskaber og andre særinteresser.

Læs mere her.