Erhvervsret

Som erhvervsdrivende bliver vore kunder ofte mødt af udfordrende sager, som ikke kan afgøres, uden at den konkrete problemstilling analyseres og vurderes fra flere sider.

Omdannelse af virksomhed

Hvordan vælges den rette selskabsform og hvordan modnes en virksomhed bedst? Vi har kompetencer med rådgivning af hele virksomhedens livscyklus og kan derfor hjælpe med at sikre en sikker virksomhedsdrift.

Tjek din virksomhed

Som erhvervsdrivende kan der være udfordringer indenfor såvel udarbejdelse af kontrakter, ansættelses- og medarbejderforhold, sager mod offentlige myndigheder, køb og salg af virksomhed, stiftelse af et nyt selskab, inkasso, konkurs og rekonstruktion m.m.

Vi tilbyder en uforpligtende due diligence, hvor vi igennem et målrettet møde identificerer eventuelle udfordringer, din virksomhed står overfor.

Vi yder en helhedsorienteret rådgivning, om de forhold vore kunder møder, og sætter en stor ære i at kende vore kunder godt nok til at kunne rådgive på tværs af forskellige juridiske områder. Vi bestræber os på at skabe en nær og tæt relation til vore kunder og kan derfor hurtigt yde rådgivning, uanset hvilken problemstilling vi stilles overfor. Vi yder også rådgivning indenfor selskabsret herunder stiftelse af selskaber og indgåelse af ejeraftaler samt køb og salg af virksomheder.

Kontakt Advokat Jakob Brunse Mæhlisen for yderligere information her.