Fast Ejendom – certificeret Boligadvokat

Vi er certificerede BOLIGadvokater under Danske BOLIGadvokater og kan derfor tilbyde 100% uvildig rådgivning. Vi har en stor og langvarig ekspertise indenfor såvel køb som salg af fast ejendom inkl. familiehandler og handler uden medvirkende ejendomsmægler.

Vi har i mange år rådgivet herom, samt om indgåelse af grundkøb, entreprisekontrakter, andelsboliger, lejligheder og fritidshuse.

Vi tilbyder faste priser på vort arbejde, herunder på køb og salg uden brug af ejendomsmægler:

Grundkøb uden entreprisekontrakt: fra kr. 6.400,00 inkl. moms.

Køb af én-families parcelhus: fra kr. 8.400,00 inkl. moms (ekskl. tinglysningsafgift m.m.).

Sælgerberigtigelse uden godkendelseskorrespondance: kr. 3.200,00 inkl. moms (ekskl. tinglysningsafgift m.m.).

Sælgerberigtigelse inkl. godkendelseskorrespondance m.m. (fuld pakke): kr. 6.400,00 inkl. moms (ekskl. tinglysningsafgift m.m.).

Gennemgang af entreprisekontrakt m. forhandling: fra kr. 9.500,00 inkl. moms.

Øvrige opgaver: vi kan stort set altid tilbyde en fast pris. 

Hvad er en tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en gennemgang af en ejendoms fysiske tilstand og indeholder reelt de undtagelser, der er til dækningen under en ejerskifteforsikring. Derfor er det vigtigt at kende konsekvenserne af indholdet af tilstandsrapporten.

Vi tilbyder altid en fast lav pris for vores rådgivning, og som certificeret BOLIGadvokat tilbyder vi rådgivning om alle ejendomshandlens forhold lige fra købsaftalens indgåelse til tilstandsrapportens betydning for en ejerskifteforsikring, forskellige lånemuligheder og forureningsforhold, til hvordan en part er stillet, hvis der viser sig mangler ved den faste ejendom, der handles.

Mangler ved fast ejendom

Vi fører jævnligt retssager vedrørende mangler ved fast ejendom. Vi sætter altid kunden i fokus med henblik på at vurdere en given sag i forhold til om, hvorvidt og hvordan den føres bedst muligt sagens forhold taget i betragtning.

Gratis formøde

Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende formøde, hvor du/I får mulighed for at høre mere om, hvad det indebærer at købe eller sælge fast ejendom, og hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt:

Advokat Jakob Brunse Mæhlisen for yderligere information her.

Advokat Stephanie Schultz Lundberg her.

danske-boligadvokater